BYGHERRERÅDGIVNING

Rådgivning til ethvert byggeri


Hos AA Byggerådgivning yder vi bygherrerådgivning til alle typer af boligbyggerier. Vi har stor erfaring inden for alle aspekter af byggefaget, om det så gælder nybyggeri, tilbygninger, ombygninger eller renoveringer.

 

Vi er bygherrerådgiver for både private boligforeninger og erhvervskunder, og vi sørger naturligvis for altid at tilpasse vores rådgivning til den enkelte kunde og det specifikke projekt.
 

 

Undgå uforudsete overraskelser


AA Byggerådgivning står som din uvildige bygherrerådgiver og bistår dig som bygherre med sagen og styring af rådgivere og entreprenører. Vi sikrer dig en grundig styring af dit byggeprojekt, så du undgår uforudsete overraskelser – ligegyldigt om det gælder deadlines, økonomi eller kvalitet.

 

Bygherrerådgivningen ydes ved byggeri i både fag-, stor-, eller hovedentreprise. Som erfaren byggerådgiver gør vi altid lidt ekstra ud af forventningsafstemningen og samarbejdet med brugere og bygherrer.

 

I sagens indledende fase kan vi bl.a. rådgive med henblik på at finde den rigtige samarbejdsform, herunder udbuds- og entrepriseformer, gennemførelse af udbud og licitation samt projektforløb med forskellige rådgivningsformer.

Bygherrerådgivning i hele København

Vi har erfaring med gennemførelse af mange byggeprojekter samt sager i kommuner, hvorfor vi også yder bygherrerådgivning inden for det offentlige samt i almene boliger med de retningslinjer, der er gældende her.

 

Vi sammensætter alle ydelser i forhold til dine behov som bygherre, opgavens karakter og sagens organisation. Ydelsen kan alt efter dine valg indeholde både hele projektforløbet eller blot enkelte projektfaser. Husk vi også tilbyder totalrådgivning og entrepriser.
 

 

Få et uforpligtende møde


Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for bygge- eller totalrådgivning, så kontakt os på tlf. 27 26 48 60 og aftal tid til et uforpligtende formøde. Vi har adresse i Gladsaxe Kommune og yder bygherrerådgivning i Storkøbenhavn og resten af Sjælland.