TOTALENTREPRENØR

Totalentreprise til boligforening og erhverv


Hos AA Byggerådgivning yder vi totalentrepriser til alle boligforeninger i Storkøbenhavn. Vi har stor erfaring inden for alle aspekter af byggefaget, både når det gælder nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renoveringer.

 

Vi er entreprenør for både private boligforeninger og erhvervskunder, og vi sørger naturligvis for altid at tilpasse vores rådgivning til den enkelte kunde og det specifikke projekt.

Vi arbejder med udgangspunkt i det eksisterende byggeri.
 

 

Undgå uforudsete overraskelser


AA Byggerådgivning står som din entreprenør og bistår dig som bygherre med sagen og styring af under-entreprenører. Vi sikrer dig en grundig styring af dit byggeprojekt, så du undgår uforudsete overraskelser – ligegyldigt om det gælder deadlines, økonomi eller kvalitet.

 

Totalentreprise ydes ved byggeri i både fag-, stor-, eller hovedentreprise. Som erfaren i byggebranchen gør vi altid lidt ekstra ud af forventningsafstemningen og samarbejdet med brugere og bygherrer.

 

I sagens indledende fase kan vi bl.a. rådgive med henblik på at finde den rigtige samarbejdsform, herunder udbuds- og entrepriseformer, gennemførelse af udbud og licitation samt projektforløb med forskellige rådgivningsformer.

Totalentreprise i hele København

Vi har erfaring med gennemførelse af mange byggeprojekter samt sager i kommuner, hvorfor vi også yder rådgivning inden for det offentlige med de retningslinjer, der er gældende her.

 

Vi sammensætter alle ydelser i forhold til dine behov som bygherre, opgavens karakter og sagens organisation. Ydelsen kan alt efter dine valg indeholde både hele projektforløbet eller blot enkelte projektfaser. Husk vi også tilbyder rådgivning hvor andre entreprenører er inddraget.
 

 

Få et uforpligtende møde


Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for rådgivning eller totalentreprise, så kontakt os på tlf. 27 26 48 60 og aftal tid til et uforpligtende formøde. Vi har adresse i Gladsaxe Kommune og leverer ydelser i hele København og omegn.