HOVEDENTREPRENØR

Stor erfaring med ændringer i eksisterende bygninger


Hos AA Byggerådgivning har vi mange års erfaring med håndværksydelser til byggeriet. Med os som entreprenør på projektet får I erfarne fagfolk, der tager sig af alle byggeriets faser – fra start til drift. På den måde behøver du kun at indgå én entrepriseaftale for at sikre effektiv udførelse til hele byggeriet.

 

Vi hjælper både erhvervskunder og boligforeninger med alt fra ombygninger, renoveringer og tilbygninger og lign. Hos AA Byggerådgivning har vi særlig stor ekspertise inden for renovering og vi står i den forbindelse også gerne for den løbende drift.
 

 

Få overblik over dit byggeprojekt 


Rollen for AA Byggerådgivnings projektleder er ofte at sammensætte og lede sagen med det rigtige håndværksteam. Vi står både som byggeleder og hovedentreprenør i teamet. Vi tager ansvar for sagens kvalitet og kan også indgå som sagens sikkerhedskoordinator.

 

Vores projektleder følger sagen fra indledende dialog til færdigt og implementeret projekt. Vi sørger for at tilpasse ydelserne efter behov og afstemmer altid forventningerne inden opstart. Med os som entreprenør giver vi jer det fulde overblik over hele projektet, så I ikke skal tænke på diverse mellem-tidsfrister og ansvarsgrænser.

 

 

Kontakt os i dag


Vi ved, at tilfredse kunder er det vigtigste. Ønsker du et uforpligtende formøde med en af vores dygtige rådgivere vedr. sagen, så kontakt os i dag på tlf. 27 26 48 60. Vi har adresse i Gladsaxe Kommune og yder leverancer i København samt resten af Sjælland.