FOR BOLIGFORENINGER

BYGGERÅDGIVNING

Kontrakt
Bygherrerådgivning

 

Som din bygherrerådgiver styrer vi sagens økonomi og fremdrift samt holder styr på rådgiverne som din uvildige partner.

 

Vi ved hvordan både entreprenører og andre rådgivere tænker og plejer at gøre. Det giver os en god styrke til at indgå et samarbejde og få skabt det du som bygherre har brug for.

Vi kan f.eks. reducere jeres driftsudgifter og sænke jeres CO2 udledning.

Arkitekttegning
Totalrådgivning

 

Vi indgår som Jeres totalrådgiver og påtager os ansvaret for løsningerne i projektet. Projektet er jeres men vi kender vejen til det endelige resultat, og har jer med hele vejen igennem forløbet.


Som totalrådgiver og tekniker står vi for projekteringen og fagtilsyn, og sikrer også at udførelsen bliver håndværksmæssigt korrekt. 

Vi kan f.eks. gennemføre en miljøscreening af jeres ejendom.

ENTREPRISE

IMG_0001_edited.JPG
Totalentreprenør

 

Som din totalentreprenør står vi for den komplette udførelse af sagens håndværksydelser. Vi holder sagens budget og sikrer fremdriften og vi tager ansvar for det.

 

Vi ved at kommunikation og kvalitet er vigtigt.

Som byggeleder styrer vi alle håndværkerne og får skabt det du som bygherre har brug for.

Hovedentreprenør

 

Vi inddrager de rigtige håndværkere og påtager os ansvaret for løsningerne i projektet. Projektet er jeres men vi kender de nødvendige ydelser og har jer med hele vejen igennem byggeriet, i det omfang der passer jer.


Som entreprenør udfører vi arbejderne, og sikrer  at udførelsen bliver håndværksmæssigt korrekt. 

IMG_5155[1].JPG
 

VI SKABER

BÆREDYGTIGE RESULTATER SAMMEN MED ANDRE

AA Byggerådgivning

AA Byggerådgivning

 

I AA Byggerådgivning yder vi rådgivning og byggeri til ejendomme af enhver art. Vi har særlig stor ekspertise inden for undersøgelser, ombygninger, tilbygninger og renoveringer.

 

Vi arbejder for boligforeninger, bl.a. i ejerboliger, almene boliger og andelsboliger. Ydelserne tilpasses naturligvis efter behov og de nærmere forventninger aftales nøje i indledende møder.

 

AA Byggerådgivning blev etableret i 2007 og grundlægger Anders Andersen, uddannet bygningskonstruktør (med baggrund som tømrer) er beskikket byggesagkyndig og har samlet erfaringer siden 1994. Firmaet har kun få ansatte men har god bred erfaring og dækker byggeområdets mange aspekter - også som bæredygtighedskonsulent (DGNB Auditor).

Vores projektleder styrer og leder sagen trygt igennem projektet. Vi står som byggeleder, projektleder, rådgiver samt er den i byggesagen, der har kundekontakten med ansvaret for den samlede tid, økonomi og kvalitet.

 

Vi gør lidt ekstra ud af forventningsafstemningen og samarbejdet med brugere og bygherrer - og AA Byggerådgivning samler trådene, og sikrer god fremdrift.

Kontakt os på tlf. 27 26 48 60 og aftal et uforpligtende formøde. Vi har adresse i Herlev Kommune og løser opgaver overalt på Sjælland.

Kontakt pr. mail

1992

Medlem af Konstruktør-foreningen

278

Afsluttede projekter

96

Indgåede kontrakter

>500

Professionelle samarbejds-partnere
 
 

Erfaringer

Kunder og samarbejdspartnere siger

 

”Meget alsidigt, og har med faglig dygtighed leveret både projektering og projektledelse i sager i den offentlige og private sektor, omfattende bl.a. uddannelsesinstitutioner, erhvervsbyggerier og boligprojekter. Alle opgaver er løst til vores fulde tilfredshed, og har formået med sit gode humør, store loyalitet, præcision og ansvarlighed, at både fastholde og udvikle kunderne.”

– Produktions- og Souschef, Martin Kirk Nielsen

 

 

“A great colleague, very unbiased, professional and knowing within fields of legislation and the techniques and complications within the fields of AB 92 eg. Besides that AABr is very humorous and nice to be around.”

– Bygherrerådgiver, Mikkel Felland Gundløgsson

 

 

“Hardworking and intelligent colleagues, always good company, has a lot of knowledge about buildings, and he is an expert in the area of operations and maintenance of buildings.”

– Seniorprojektleder, Morten Hvid

 

 

Foto slide

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Foto slide

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Foto slide

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 

KONTAKT

AA Byggerådgivning

 

 

Mail: aa@aabr.dk

Telefon: 27264860

asa 2009 ver3_edited.jpg

Anders Andersen

Bygherrerådgiver

Jeppe Svendborg

Bygherrerådgiver

Lasse Skovsgaard

IMG_5299[1].JPG

Svetlana Markusenko

Beskeden er sendt. Du vil blive kontaktet snarest.