TOTALRÅDGIVNING

Stor erfaring med ændringer i eksisterende bygninger


Hos AA Byggerådgivning har vi mange års erfaring med totalrådgivning til enhver form for boligbyggeri. Med os som totalrådgiver på projektet får I et erfaren rådgivning af kompetente byggerådgivere, der tager sig af alle byggeriets faser – fra ide til drift. Med totalrådgivning behøver du kun at indgå én aftale for at sikre effektiv rådgivning til hele byggeriet.

 

Vi hjælper både erhvervskunder, private og boligforeninger med alt fra nybyggeri til ombygninger, renoveringer og tilbygninger. Hos AA Byggerådgivning har vi særlig stor ekspertise inden for renovering og ombygninger. Vi står i den forbindelse også gerne for udarbejdelse af helhedsplaner.
 

 

Få overblik over dit byggeprojekt med totalrådgivning 


Rollen for AA Byggerådgivnings projektleder kan omfatte at sammensætte og lede sagen med det rigtige rådgiverteam. Vi står både som projektleder og projekteringskoordinator i rådgiverteamet. Vi tager ansvar for sagens kvalitet og kan også indgå som sagens byggeleder.

 

Vores projektleder følger sagen fra indledende dialog til færdigt projekt. Vi sørger for at tilpasse rådgivningen efter behov og afstemmer altid forventningerne inden opstart. Vi skaber det fulde overblik over hele projektet, så I ikke skal tænke på diverse mellem-tidsfrister og ansvarsgrænser.

 

Ved vores målrettede projektledelse sparer fagrådgiverne tid, da vi altid prioriterer god kommunikation højt. Med os som totalrådgiver får du et stærkt rådgiverteam, der løfter sager i koordineret samarbejde inden for vores sædvanlige rammer.

Du kan også læse her om vores bygherrerådgivning.
 

 

Kontakt os i dag


Vi ved, at tilfredse kunder er det vigtigste. Ønsker du et uforpligtende formøde med en af vores dygtige rådgivere vedr. totalrådgivning, så kontakt os i dag på tlf. 27 26 48 60. Vi har adresse i Gladsaxe Kommune og yder totalrådgivning i hele København samt resten af Sjælland.